وی‌ پی ان‌ها این روزها یکی از واجب‌ترین ابزارِ کاربران اینترنتی هستند. این نرم‌افزارهای قدرتمند با ایجاد یک تونل بسیار امن و قوی در میان کاربر و اینترنت، جلوی نفوذ چشم‌های بیگانه و نامحرم را به اطلاعات شخصی کاربر گرفته؛ از کاربر در برابر حمله‌ی هکرها و هر جاسوس دیگری محافظت می‌کنند. اگرچه در دو دهه‌ی گذشته، این کمپانی‌های بزرگ دنیا بودند که به استفاده از وی‌پی‌ان روی می‌آوردند؛ این روزها تقریبا هر کاربری می‌تواند برای دسترسی به اینترنت از این نرم‌افزارها استفاده کند. حال کاربران به دلایل مختلفی ممکن است به استفاده از وی‌پی‌ان روی بیاورند. امروز قرار است بررسی کنیم که چرا استفاده از وی‌پی‌ان برای هر کاربر اینترنتی واجب است و چرا نباید بدون وی‌پی‌ان به اینترنت وصل شد؟ همراه ما باشید.

شاید واژه‌ی وی پی ان یا شبکه‌ی مجازی خصوصی در نگاه اول ترسناک و مرموز به نظر برسد؛ اما راحت‌تر از آن چیزی‌ست که شما فکر می‌کنید! وی‌پی‌ان در حقیقت کوتاه‌شده‌ی عبارت virtual private network است (همان شبکه مجازی خصوصی) که مزایای بسیار متعددی را شامل حال شرکت‌ها و کاربران اینترنتی می‌کند. از سفری ایمن در اینترنت حین استفاده از وای‌فای گرفته، تا جابجایی اطلاعات حساس در فضای اینترنت و حتی لذت بردن از امکانات سرگرمی شرکت‌هایی مانند نتفلیکس و یوتیوب! تمامیِ این کارها را می‌توانید با کمک یک وی‌پی‌ان،‌ به طور امن و محافظت‌شده به انجام رسانید.

در این مقاله شما ابتدا یاد می‌گیرید که اصلا یک VPN به چه معناست؛ چه کارهایی انجام می‌دهد و چه استفاده‌هایی می‌توان از آن کرد. ما در این پست هم کاربرد خصوصی و هم کاربرد تجاری وی‌پی‌ان‌ها را بررسی می‌کنیم. بنابراین شما می‌توانید یاد بگیرید که در فضای کار و حتی در منزل خود،‌ چگونه می‌توانید از یک وی‌پی‌ان استفاده کنید.

وی پی ان چیست

وی پی ان چیست

وی پی ان چیست؟

یک نرم‌افزار VPN از اطلاعات شما در فضای آنلاین محافظت می‌کند. به عبارتی این نرم‌افزار نقابی روی آدرس آی‌پیِ حقیقی شما قرار می‌دهد و شما با یک آی‌پی‌ مبدل در فضای اینترنت عبور و مرور خواهید کرد. علاوه بر این، نرم‌افزار اطلاعات شما را رمزنگاری می‌کند و مسیرهایی امن را برای جستجو در فضای اینترنت برای شما مهیا می‌سازد. به این شکل، می‌توانید به سرورهای کشورهایی وصل شوید که در حقیقت هزاران کیلومتر از شما دورتر هستند. به عبارتی می‌توان گفت که وی‌پی‌ان‌ها هویت آنلاین شما را مخفی می‌کنند. به این شکل به شما اجازه می دهند تا به صورت بی‌نام و نشان در اینترنت گشت و گذار داشته باشید.

وی پی ان‌ها چه کاری انجام می‌دهند؟‌

همان‌طور که گفتیم، وی پی ان به معنای شبکه مجازی خصوصی‌ست. به طور اساسی می‌توان گفت که وی‌پی‌ان‌ها سرورهایی رمزنگاری‌شده هستند که آدرس آی‌پی شما را مخفی می‌کنند. به این شکل سازمان‌ها، دولت‌ها و حتی هکرهای مختلف هم نمي‌توانند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند. یک وی‌پی‌ان از هویت آنلاین شما محافظت می‌کند. بخصوص وقتی که دارید از اینترنت عمومی یا وای‌فایِ به اشتراک‌گذاشته‌شده استفاده می‌کنید. به این شکل، داده‌های شما مخفی خواهند ماند و از چشمان جاسوس دور خواهند ماند.

کاری که وی پی ان انجام می‌دهد این است که ISP شما را گول می‌زند! ISP در واقع همان تامین‌کننده‌ی سرویس اینترنت شماست. به این ترتیب، به جای این‌که اطلاعات عملکرد شما در فضای اینترنت برای سرور میزبان اصلی ارسال شود،‌ به سرور میزبانی که وی‌پی‌ان در اختیار شما قرار می‌دهد، ارسال می‌شود. نظر به این‌که سرورها در سراسر جهان گسترده‌اند،‌ کاربران می‌توانند «آدرس محیط جغرافیایی» خود را به یک سرور دیگر تغییر دهند. این سرورها تقریبا در سراسر جهان پراکنده هستند و به شما کمک می‌کنند تا مکان خود را در میان این سرورها جابجا کنید. از طرفی نقش اصلی وی‌پی‌ان، رمزنگاری دیتاست. رمزنگاری داده‌ها یک لایه عایق امنیتی بر روی آن می‌کشد. بخصوص برای بیزینس‌ها و شرکت‌هایی که باید به صورت دورکاری و ریموت کنترل شوند. علاوه بر این، وی‌پی‌ان‌ها برای کاربردهای مختلفی مانند مسافرت، گیم و حتی سرویس‌های استریم مفید و کاربردی خواهند بود.

چرا همه به وی‌پی‌ان نیاز دارند

چرا همه به وی‌پی‌ان نیاز دارند

چرا همه به وی پی ان نیاز دارند؟

حالا که با کاربرد وی پی ان آشنا هستید، بهتر است برویم سراغ بررسیِ‌ دلایلی که باعث می‌شوند همگی به وی‌پی‌ان‌ها نیاز داشته باشند!

  • باعث افزایش امنیت وای‌فای عمومی شما می‌شوند.
  • داده‌های شما از چشم تامین‌کننده سرویس اینترنتتان مخفی خواهند شد.
  • داده‌های شما در فضای سرویس‌ها و اپلیکیشن‌هایی که استفاده می‌کنید،‌ امن‌سازی خواهد شد.
  • داده‌های شما از چشم دولتتان مخفی خواهد ماند.
  • می‌توانید به هر محتوایی در هر نقطه‌ای از جهان دسترسی پیدا کنید.
  • وقتی در حال دورکاری هستید، امنیت داده‌های شما رعایت خواهد شد.
  • وی پی ان‌ها با بسیاری از دستگاه‌های هوشمند هماهنگ هستند.
  • در هزینه‌های شما صرفه‌جویی خواهد شد.

افزایش امنیت وای‌فای عمومی

درست است که وای‌فای عمومی یک ابزار بشدت کاربردی و دم ‌دست است؛ اما این دم دست بودن به قیمت امنیت شما تمام می‌شود. وقتی که با کمک وصل شدن به وای‌فای عمومی یک کافی‌شاپ، دارید به ایمیل خود پاسخ می‌دهید؛ یا با فراغت بال صفحه‌ی مجازی خود را بررسی می‌کنید، کسی آن بیرون وجود دارد که فعالیت‌های آنلاین شما را دنبال می‌کند.

استفاده از وی پی ان از داده‌های شما محافظت می‌کند؛ بخصوص وقتی که در حال استفاده از شبکه‌ی شخص دیگری هستید. به این شکل،‌ تاریخچه‌ی جستجوی شما پنهان خواهد شد،‌ از اطلاعات بانکی و حتی پسوردهای شما محافظت خواهد شد و دیگر اطلاعاتتان به دست افراد غریبه و نامحرم نخواهد افتاد.

پنهان شدن داده‌های شما از ISP

ISP یا تامین‌کننده‌ی سرویس اینترنت شما هم ممکن است یکی از دلایل نشت اطلاعاتتان باشد! وقتی در حال استفاده از وای‌فای خانگی هستید، احتمال هک شدن اطلاعاتتان بشدت پایین می‌رود. هرچند که هنوز هم داده‌هایی که در فضای اینترنت به اشتراک می‌گذارید، در خطر هستند.

تامین‌کننده‌ی سرویس اینترنت شما همان شرکت‌هایی هستند که به طور ماهانه از آن‌ها اینترنت می‌خرید. این تامین‌کنندگان می‌توانند به داده‌های شما دسترسی پیدا کنند و بفهمند شما کی،‌ کجا و چگونه در فضای اینترنت چرخیده‌اید.

این داده‌ها ممکن است جمع‌آوری شده و به تبلیغ‌کنندگان مختلف فروخته شوند (حتی اگر از قابلیت جستجوی خصوصی استفاده کرده باشید). حتی ممکن است این اطلاعات در دسترس افراد خطرناک قرار بگیرد.

یک وی پی ان جلوی این سوءاستفاده‌ها از فعالیت‌های شما را می‌گیرد و به شما یک آدرس آی‌پی مختص خودتان خواهد داد.

امنیت داده هنگام استفاده از VPN

امنیت داده هنگام استفاده از VPN

امنیت داده حین استفاده از اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های متعدد

البته که تامین‌کنندگان سرویس اینترنت شما، تنها منابعی که ممکن است از اطلاعاتتان استفاده کنند،‌ نیستند! متاسفانه بسیاری از اپلیکیشن‌های محبوب یا حتی سرویس‌های مودعلاقه‌تان هم ممکن است از اطلاعات شخصی شما استفاده کنند. به عنوان مثال می‌توان به فیس‌بوک اشاره کرد. فیس‌بوکی که بارها لو رفته از اطلاعات کاربران خود استفاده می‌کند!

وی پی ان چیست + نکات مهم در خرید vpn در سال 2022

یک VPN جلوی این‌ را که اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌ها از داده‌های شما استفاده کنند، می‌گیرد. علاوه بر این، می‌تواند تاریخچه‌ی جستجو و حتی لوکیشن‌هایی که در آن از اینترنت استفاده کرده‌اید را هم پنهان کند.

وی پی ان داده‌های شما را از دسترس دولت‌ها دور نگه می‌دارد!

با وجود این‌که تقریبا همه‌ی تامین‌کنندگان اینترنت، اپلیکیشن‌ها و هاب‌های اینترنتی ادعا می‌کنند که اطلاعات شما را به دولت‌ها نمی‌فروشند؛ این امر تا حدودی صحت ندارد! چرا که بالاخره در نهایت این اطلاعات به هر نحوی به دست دولت خواهد رسید! سال ۲۰۱۳ بود که ادوارد اسنودن لو داد اپراتور اینترنت Verizon اطلاعات کاربران خود را به NSA فروخته است. از آن سال بود که کاربران غربی بشدت به دنبال راهی می‌گشتند تا بتواند اطلاعاتشان را از دسترس دولت‌ها دور نگه دارد. این افشای اسنودن موجب شد که خشم همگانی بشدت شعله‌ور شود و حتی بسیاری از پرونده‌های مالی در این بین شکل گرفتند.

هرچند ژانویه‌ی امسال، آژانس اطلاعات دفاعی یکی از بندهای قراردادی را آژانس‌های دولتی را مجاب می‌کرد قبل از ترغیب شرکت‌های فروش گوشی همراه، به فروش اطلاعات کاربران خود، با آژانس‌های دولتی قرارداد رسمی امضا کنند؛ دور زد. این خبری بود که نیویورک تایمز در سراسر جهان پخش کرد و نشان می‌دهد که آژانس‌های دولتی‌ ممکن است از گوشی‌های تلفن‌ همراه به عنوان یک جاسوس برای ردگیریِ رفتارهای آنلاین کاربران استفاده کنند. به دلیل پا از گلیم دراز کردن بسیاری از دولت‌ها، سرمایه‌گذاری روی نرم‌افزارهایی مانند وی‌پی‌ان کاملا عقلانی و منطقی به نظر می‌رسد.

با وی‌پی‌ان‌ها به هر محتوایی و در هر نقطه‌ای از جهان،‌ دسترسی پیدا کنید!

با وی‌پی‌ان‌ها به هر محتوایی و در هر نقطه‌ای از جهان،‌ دسترسی پیدا کنید!

با وی پی ان‌ها به هر محتوایی و در هر نقطه‌ای از جهان،‌ دسترسی پیدا کنید!

البته که شبکه‌ی Hulu ممکن است به استفاده از وی پی ان به منظور استریم کردن آخرین اپیزود «ذهن‌های جنایتکار» روی خوشی نشان ندهد. اما مسئله این‌جاست که این محتوا برای برخی از کشورها ممنوع است. استفاده از وی‌پی‌ان در بسیاری از کشورها غیرقانونی نیست و به شما کمک می‌کند بتوانید محدودیت‌های دسترسی به محتواهای آنلاین را پشت سر بگذارید.

اگر نحوه‌ی استفاده از وی پی ان‌ها را بلد باشید،‌ می‌توانید ناحیه‌ی خود را تغییر دهید و جوری جلوه دهید که انگار دارید از یک ناحیه‌ی دیگر استریم می‌کنید. این یعنی که حتی اگر در ناحیه‌ای باشید که «ذهن‌های جنایتکار» در آن ممنوع است؛ می‌توانید به سادگی به این سریال دسترسی پیدا کنید.

با امنیت کامل دورکاری کنید!

یکی از مزایای استفاده از VPN این است که قابلیت‌های متعددی برای رمزنگاری اطلاعات شما دارد. رمزنگاری داده به این معناست که دیتای شما به طور کد و رمز در می‌آید. به این شکل،‌ برای هکرها و عوامل بیرونی، قابل جاسوسی نخواهد بود. این قابلیت باعث می‌شود که شما بتوانید اطلاعات بانکی خود را امن نگه دارید.

اگر در فکر این هستید که برای دسترسی به کمپانی خود، از یک وی‌پی‌ان استفاده کنید،‌ کار درستی می‌کنید. یکی از اولین مزایای وی‌پی‌ان این است که به شما اجازه می‌دهد به شبکه‌ی اداره یا شرکت خود وصل شوید. این اتصال ایمن خواهد بود و جلوی نشت اطلاعات از شرکت را می‌گیرد. کاربرانی که به صورت ریموت و دورکار کار می‌کنند،‌ به خوبی می‌دانند که چقدر وی‌پی‌ان‌ها می‌توانند برای حفاظت از شرکت‌های مختلف کارساز و موثر باشند. بخصوص اطلاعات هویتی و کاری شما که ممکن است نخواهید هیچ کسی به آن دست پیدا کند.

وی‌پی‌ان‌ها با انواع دستگاه‌های هوشمند سازگاری دارند!

اگرچه درصد عظیمی از افرادی که از وی پی ان استفاده می‌کنند،‌ ممکن است با هدف دسترسی به شرکتشان از این نرم‌افزارها استفاده کرده باشند؛‌ اکثر وی‌پی‌ان‌ها به شما اجازه می‌دهند با گوشی‌های هوشمند خود از این نرم‌افزارها استفاده کنید. بنابراین برای این‌که از وی‌پی‌ان استفاده کنید،‌ تنها دسک‌تاپ و لپتاپ نیاز نیست! بلکه می‌توانید با گوشی تلفن و تبلت خود هم به این سیستم‌ دسترسی پیدا کنید. هر شرکت وی‌پی‌ان قابلیت‌های امنیتی متعددی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. اما اکثر آن‌ها به شما اجازه می‌دهند که همزمان با چند دستگاه،‌ به یک وی‌پی‌ان دست پیدا کنید.

وی‌پی‌ان به شما در صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان کمک می‌کند!

وی‌پی‌ان به شما در صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان کمک می‌کند!

وی‌پی‌ان به شما در صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان کمک می‌کند!

ممکن است تجربه‌ی خرید از نواحی مختلف را داشته باشید و بدانید که گاهی خرید از یک ناحیه‌ی خاص، تخفیفات متعدد یا امتیازات مختلفی را ممکن است برایتان در بر داشته باشد. بسیاری از بیزینس‌ها، مانند سرویس‌های ثبت نام و حتی خطوط هوایی،‌ برای نواحی مختلف قیمت‌های خدماتی متعددی را ارائه می‌دهند. بنابراین اگر با کمک وی‌پی‌ان مکان خود را تغییر دهید،‌ می‌توانید آن را روی مکانی بیندازید که ارزان‌ترین قیمت را دارد. به این ترتیب، بشدت می‌توانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

از وی‌پی‌ان‌ها به چه منظوری استفاده می‌شود؟

وی پی ان‌ها استفاده‌ی متعددی دارند و ممکن است با اهداف مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. بیایید نگاهی به برخی از محبوب‌ترین کاربردهای وی‌پی‌ان‌ها بیندازیم.

  • استفاده از وی‌پی‌ان برای بیزینس و شرکت‌های تجاری
  • استفاده از وی‌پی‌ان برای گیمینگ و بازی‌های آنلاین
  • استفاده از وی‌پی‌ان برای استفاده از سرویس‌های استریم

کاربرد وی پی ان در بیزینس و شرکت‌های تجاری

وی پی ان‌ها را می‌توان در شرکت‌ها و کسب‌وکارهای متعدد به کار بست. نگاهی به برخی از کاربردهای وی‌پی‌ان در شرکت‌های تجاری می‌اندازیم:

  • از خانه‌ی خود کار کنید، آن هم بدون نگرانی! بسیاری از مردم ممکن است نتوانند به صورت حضوری در شرکت‌‌هایشان حضور پیدا کنند. استفاده از وی‌پی‌ان به کاربران اجازه می‌دهند تا بتوانند به صورت ایمن وارد پایگاه داده‌ی شرکت خود شوند و از این‌که اطلاعاتشان در دست افراد سودجو نمی‌رسد،‌ خیالشان راحت باشد.
  • شبکه مشترک خود را امن نگه دارید! شرکت‌ها معمولا یک شبکه‌ی مشترک دارند که شما می‌توانید برای ارتباط ایمن با این شبکه، از وی‌پی‌ان‌ها استفاده کنید. به این شکل،‌ داده‌های شما امن خواهند ماند و خطر حمله‌های سایبری را به شرکت خود،‌ به حداقل خواهید رساند.
  • با امنیت کامل در هر دستگاهی اینترنت‌گردی کنید! شما می‌توانید به طور کاملا امن به فضای ابری شرکت خود متصل شوید. بدون آن‌که مهم باشد دارید از چه دستگاهی استفاده می‌کنید! با توجه به این‌که اینترنت وی‌پی‌ان‌ها رمزنگاری‌شده است، بدیهی‌ست که هیچ ردی در فضای اینترنت برجای نمی‌گذارند و ریسک لو رفتن اطلاعات را به حداقل می‌رسانند.
با کمک وی‌پی‌ان، شما دسترسی خود را به اینترنت کنترل خواهید کرد!

با کمک وی‌پی‌ان، شما دسترسی خود را به اینترنت کنترل خواهید کرد!

  • شما دسترسی خود را به اینترنت کنترل خواهید کرد! وی پی ان‌ها به شما اجازه می‌دهند تا میزان دسترسی به داده را کنترل کنید. به این ترتیب،‌ هر شخصی در شرکت نمی‌تواند اطلاعات هویتی شما را مشاهده کند. کاربران برای این‌که به شبکه‌ی محلی شرکتتان دسترسی پیدا کنند،‌ باید وارد حساب کاربری رسمی خود شوند.
  • محدودیت‌های جغرافیایی را پشت سر بگذارید! وقتی در حال انجام پروژه‌های شرکت خود هستید، حتما با محتوای قفل‌شده‌ای مواجه می‌شوید که در منطقه‌ی جغرافیایی شما ممنوع است. یک وی‌پی‌ان هویت آنلاین شما را رمزنگاری و ناشناس می‌سازد. بنابراین می‌توانید بدون هیچ محدودیتی به آن محتوا دسترسی پیدا کنید.

شرکت‌ها باید بدانند!

در کنار موارد ذکر شده در بخش پیشین،‌ وی پی ان از تراکنش‌های مالی شما هم محافظت می‌کند. با رمزنگاری اتصال شما به اینترنت و ایجاد تونل‌های شخصی و امن، دست دزدان اینترنتی و هکرها از حساب‌های مالی شما دور خواهد ماند. وی‌پی‌ان‌ها از هویت اینترنتی شرکت‌ها هم محافظت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند دست هیچ غریبه‌ای به اطلاعات شرکت شما برسد. بماند که برخی از کانال‌های شبکه‌های اجتماعی در برخی از کشورهای جهان بلاک شده‌اند (مانند فیس‌بوک). استفاده از وی‌پی‌ان به شما کمک می‌کند تا بتوانید بدون هیچ مشکلی «و به صورت کاملا امن» به این شبکه‌ها متصل شوید. از طرفی بانک‌ها شش دانگ حواسشان را به امنیت محیط سایبری خود داده‌اند. بنابراین اگر بخواهید از یک کشور دیگر به سامانه‌ی بانک خود وصل شوید،‌ قطعا برایتان مشکل‌آفرین خواهد بود. استفاده از وی‌پی‌ان کشور خودتان به شما اجازه می‌دهد بدون هیچ محدودیتی،‌ از امکانات بانکی کشورتان استفاده نمایید.

استفاده از وی‌پی‌ان برای گیم و بازی‌های کامپیوتری!

استفاده از وی‌پی‌ان برای گیم و بازی‌های کامپیوتری!

استفاده از وی‌پی‌ان برای گیم و بازی‌های کامپیوتری!

تقریبا محبوب‌ترین و بیشترین کاربرد وی پی ان،‌ به عرصه‌ی گیمینگ مربوط می‌شود. آن هم به چند دلیل:

  • می‌توانید به مجموعه‌ی گسترده‌تری از گیم‌های سراسر دنیا دسترسی پیدا کنید! با توجه به این‌که استفاده از وی‌پی‌ان باعث می‌شود بتوانید منطقه‌ی خود را تغییر دهید و هویت آنلاین خود را در قالب یک آدرس آی‌پی دیگر نشان دهید؛ دسترسی بیشتری به امکانات گیم‌ها و قابلیت‌هایشان خواهید داشت. وی‌پی‌ان کمک می‌کند تا بتوانید بدون محدودیت از گیم‌های خارج از قلمرو کشور خود استفاده کنید. از طرفی برخی از کشورها به دلیل محتواهای گرافیکی خاص،‌ بعضی گیم‌ها را غیرمجاز اعلام می‌کنند. وی‌پی‌ان می‌تواند این مانع را از سر راهتان بردارد.
  • بدون نگرانی با استفاده از یک شبکه‌ی عمومی،‌ بازی کنید! یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از وی‌پی‌ان،‌ این است که شما می‌توانید بدون نگرانی از امنیت فضای اینترنت عمومی، به بازی خود برسید.
  • وی پی ان جلوی آزار و اذیت‌های آنلاین را می‌گیرد! اگر اهل گیم آنلاین باشید، حتما تجربه کرده‌اید که گاهی رقابت سنگینی بر سر یک مرحله از بازی‌ها ایجاد می‌شود. در چنین مواقعی،‌ ممکن است دشمنی‌هایی بین افراد پیش آید؛‌ که شخص بخواهد با کمک آدرس آی‌پی رقیب خود،‌ وی را آزار و اذیت نماید. وی‌پی‌ان با مخفی کردن هویت و آدرس آی‌پی شما،‌ از شما محافظت خواهد کرد.
  • جلوی افت کیفیت تامین‌کننده‌ی سرویس اینترنت خود را بگیرید. برخی از تامین‌کنندگان سرویس‌های اینترنت از قصد سرعت شبکه‌ی خود را کاهش می‌دهند. استفاده از وی‌پی‌ان جلوی لگ‌های غیرضروری را می‌گیرد.

استفاده از وی‌پی‌ان برای استریم آنلاین!

شما می‌توانید از وی‌پی‌ان برای استریم فیلم یا سریال موردعلاقه‌تان استفاده کنید. حال بیایید نگاهی به مزایای استفاده از وی پی ان به منظور استریم آنلاین بیندازیم:

  • می‌توانید با کمک وی‌پی‌ان،‌ فیلم و سریال محبوب و خارجیِ خود را به آسانی تماشا کنید.
  • مشکلات مربوط به بافرینگ از پیشِ‌ پایتان برداشته خواهند شد. وقتی دارید در سرویس‌های استریم فیلم و سریال گشت می‌زنید، عجیب نیست که ناگهان حجم زیادی از کاربران به این سرویس هجوم بیاورند و با کاهش قابل توجهِ پهنای باند مواجه شوید! وی‌پی‌ان می‌تواند تجربه‌ی دلنشین‌تر و کم‌دردسرتری را حین تماشای ویدیو برایتان مهیا سازد.
محدودیت‌های وی‌ پی‌ ان‌ها

محدودیت‌های وی‌ پی‌ ان‌ها

محدودیت‌های وی‌ پی ان‌ها

درست است که وی پی ان می‌تواند آدرس آی‌پی و موقعیت جغرافیایی جدیدی را به شما بخشد؛ اما از یاد نبرید که کاملا برای امنیت شما در فضای آنلاین کافی نیست. مثلا اگر به وی‌پی‌ان وصل باشید و در کوئیز فیس‌بوکی شرکت کنید، یا یک پست را در اینستاگرام لایک کنید؛ این اپلیکیشن‌ها همچنان می‌توانند رفتار آنلاین شما را ردیابی کنند. علاوه بر این، اگر کوکی‌ها در سیستم شما فعال باشند، شرکت‌ها می‌توانند رد شما را در وب‌سایت خود بزنند. بنابراین وی‌پی‌ان به تنهایی برای امنیت داده‌های شما کافی نیست. بهتر است این نرم‌افزارها را با آنتی‌ویروس‌ها و نرم‌افزارهای محافظتی مانند Tor هماهنگ کنید. به این ترتیب، میزان امنیت شما به حداکثر میزان ممکن خواهد رسید.

از طرفی ممکن است وی‌پی‌انی که استفاده می‌کنید بی‌نقص نباشد! یعنی ممکن است به یک بدافزار آلوده شود یا مورد هجوم سایبری قرار گیرد. پس قبل از استفاده از یک وی‌پی‌ان، حتما درباره‌ی آن تحقیق کنید.

برخی از وی‌پی‌ان‌های رایگان هم ممکن است اطلاعات کاربران را به شرکت‌های تبلیغاتی بفروشند (یا حتی به بدافزار مجهز باشند). پس بهتر است قبل از استفاده از وی‌پی‌ان خاصی، کاملا خصوصیات آن را مطالعه نمایید.


نویسنده : مدیر نوشته شده در تاریخ 2022-09-03

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0,00